Доставка

Доставка на поръчана стока. Срок на доставка

Доставка на поръчана от онлайн магазина стока се извършва само до адреси на територията на Република България. Получаването на стоката става само след подписване на документ от страна на купувача, удостоверяващ приемо-предаването. 

Сроковете за доставка на поръчани чрез онлайн магазина стоки са следните: 

  1. За стоки поръчани до 13:00ч. българско време – 72 часа, считано от деня следващ деня в който е потвърдена поръчката.
  2. За стоки поръчани след 13:00ч. българско време – 72 часа, считано от деня следващ деня в който е потвърдена поръчката.

Всички поръчки получени в петък след 13:00ч, събота и неделя или по време на официални празници, се обработват в първия работен ден след това. За потвърждаване на поръчката ще Ви се обадим, за да потвърдим наличността и начина на доставка.

ВАЖНО!!!
Посочените срокове се прилагат доколкото не противоречат на сроковете за доставка, прилагани от съответния куриер. Освен при „Наложен платеж“, всички срокове за доставка започват да текат след като е заплатена цялата дължима сума, включваща цената на стоката и цената за обработване и доставка.

Явор-М си запазва правото едностранно, без да е необходимо да информира купувача, да удължава посочените срокове с до 14 дни.

ВАЖНО!!!
Явор-М не носи отговорност за непотърсена/неполучена в срок стока.